Rengjøring av vinduer og fasader med rentvannsystem.

Ved å rense og ionisere vann gjennom spesielle filtre får man en svært effektiv og miljøvennlig vindusvask for glass og fasade.  Smuss og flekker på overflaten blir oppløst innenfra, fordi vannet er svært aktivt. I kombinasjon med mekanisk bearbeiding med børste kan man fukte, rengjøre og skylle alle overflater. Resultatet er rene vinduer uten striper og skjolder samtidig som at man unngår bruk av sterke og skadelige kjemikalier.

Fordeler med Rentvannssystemer

Ionisert vann gir en lang rekke fordeler i forhold til bruk av skadelige kjemikalier:

  • Rent ionisert vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare glasset, kan rengjøres. Det inkluderer aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass/aluminium), metallkledning, skilt/reklamefolier, solceller med mer.
  • Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer og så videre.
  • Tidligere utilgjengelige vinduer kan rengjøres med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, er uproblematisk med teleskopstenger på opptil 18- 23 meter.
  • Rentvannssystemer kan også brukes innendørs, så sant gulvet tåler vann. Vi anvender da en vannsuger for å fjerne vannet. Dette er en utmerket løsning for atrium eller takglass med vanskelig adkomst.
  • Ionisert vann er ideelt for skitne vinduer nær tungt trafikkert vei eller ut mot sjøen. Ved regelmessig bruk av ionisert vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester og annet som fester seg til vinduene. Når glasset er grundig rengjort, tar det lenger tid før det blir skittent igjen.
  • Ionisert vann skader ikke beplantning og vegetasjon.
  • Dette er et kjempe bra alternativ til vask av enebolig og rekkehus